Antena 3 CNN Actualitate Social Românii s-au pus deja la coadă, la taxe și impozite. Oamenii așteaptă ore întregi pentru a intra la ghișee

Românii s-au pus deja la coadă, la taxe și impozite. Oamenii așteaptă ore întregi pentru a intra la ghișee

A treia zi din an începe cu cozi uriașe la ghișeele pentru plata taxelor și a impozitelor. Românii au dat năvală încă de la primele ore ale dimineții, cu toate că dările pot fi achitate pe internet.

Românii s-au pus deja la coadă, la taxe și impozite. Oamenii așteaptă ore întregi pentru a intra la ghișee
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    03 Ian 2023   •   10:47

Românii au obiceiul de a-și rezolva aceste probleme administrative încă din primele zile ale anului, dar foarte mulți au mers personal pentru că nu-și puteau rezolva aceste probleme online sau au venit să-și rezolve probleme legate de popriri, pentru că mulți s-au trezit că nu mai aveau bani pe card și asta pentru că nu-și plătiseră anumite taxe.

Foarte mulți au venit să-și scoată documente care atestă că nu au datorii, sau să-și radieze autovehicule ori să-și înregistreze anumite imobile.

Unii oameni sunt supărați, pentru că nu pot plăti la ghișeu decât dacă au card, deci nu se pot face aceste plăți cu bani cash.

Alții spun că au răbdare, că trebuie să-și rezolve aceste probleme administrative în primele zile ale acestui an, nu puteau veni în altă zi, iar alții au spus că au vrut să vină la sfârșitul anului trecut, dar a fost închis.

×
Subiecte în articol: taxe si impozite
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close