Antena 3 CNN Actualitate Social Românii au devenit sensibili în timpul izolării: 186 de câini au fost adoptați online

Românii au devenit sensibili în timpul izolării: 186 de câini au fost adoptați online

Izolarea, dar și dreptul de a-ți plimba animalul de companie, i-au făcut pe români să-și îndrepte atenția către adăposturile de animale în timpul perioadei de izolare.

Românii au devenit sensibili în timpul izolării: 186 de câini au fost adoptați online
Sursa foto: Foto: Facebook/ASPA
18 Mai 2020   •   12:56

Astfel, potrivit Autoritatății pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) Bucureşti, în perioada 1 aprilie - 15 mai au fost adoptaţi online 186 de câini.

„ASPA s-a adaptat rapid la situaţia creată de pandemia de COVID-19 şi a mutat adopţiile în mediul online. 186 de câini au fost adoptaţi online din cele trei centre ASPA, în perioada 01.04.2020 – 15.05.2020″, a anunţat instituţia într-o postare pe Facebook.

Doritorii au primit şi un sac de hrană de 20 de kilograme. ASPA menţionează că programul de adopţii online a fost foarte apreciat şi că intenţionează să îl menţină. Procesul presupune trei paşi: alegerea unui câine de pe paginile de Facebook ASPA Pallady, ASPA Bragadiru, ASPA Mihailesti, precum şi un apel telefonic pentru informaţii/poze/video suplimentare şi rezervare; trimiterea actelor necesare adopţiei pe adresa de email a centrului în care se afla câinele ([email protected], [email protected], [email protected]); un echipaj ASPA va aduce câinele gratuit la casă persoanei care doreşte să îl adopte. 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close