Antena 3 CNN Actualitate Social Roxana din județul Bihor a postat o fotografie pe Facebook, care i-a revoltat pe internauți. „Nu vă înțeleg comentariile”

Roxana din județul Bihor a postat o fotografie pe Facebook, care i-a revoltat pe internauți. „Nu vă înțeleg comentariile”

Roxana, o tânără din județul Bihor, a reușit să creeze o adevărată nebunie pe Facebook, după ce a postat o fotografie.

Roxana din județul Bihor a postat o fotografie pe Facebook, care i-a revoltat pe internauți. „Nu vă înțeleg comentariile”
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Dec 2019   •   15:48

Internauții au criticat-o aspru pentru gestul său. Mai precis, fata apare în poză râzând şi făcând semnul victoriei lângă un cerb împuşcat, cu textul „sărbătorind vânătoarea de cerbi".

Postarea a declanşat o adevărată revoltă printre internauţi, care i-au reproşat că se distrează pe seama unui „masacru pe faţă”, şi „nu e nimic funny în asta”, ba chiar i-au cerut să şteargă fotografia, insinuând că animalul ar fi fost braconat, în condiţiile în care vânătoarea de cerbi pentru trofeu s-a încheiat pe 15 decembrie, scrie Adevarul.

Fotografia, distribuită masiv pe Facebook, a ajuns şi în atenţia poliţiştilor iar în câteva ore, un echipaj al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bihor a descins în Valea de Sus, găsind-o în scurt timp pe tânără, şi cerbul împuşcat, precum şi pe vânătorii care l-au ucis. 

La rândul său, fata le-a răspuns revoltaților: „Nu vă înțeleg comentariile, sincer! Am făcut și noi o poză. Nu l-am împușcat noi!”
 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close