Antena 3 CNN Actualitate Social S-a dus la spital mușcată de o căpușă, dar a trăit clipe de coșmar: „Mă întrebam ce caut eu aici. Toată noaptea am plâns”

S-a dus la spital mușcată de o căpușă, dar a trăit clipe de coșmar: „Mă întrebam ce caut eu aici. Toată noaptea am plâns”

Clipe de coșmar trăite de o femeie din Constanța care a fost mușcată de o căpușă. A fost trimisă la un spital de COVID, deși avea o cu totul altă problemă.

S-a dus la spital mușcată de o căpușă, dar a trăit clipe de coșmar: „Mă întrebam ce caut eu aici. Toată noaptea am plâns”
Sursa foto: Foto: Adevarul
12 Iun 2020   •   21:11

Ajunsă la Medgidia, coșmarul a continuat. A fost ținută două ore în curtea spitalului, după care a fost internată la etajul 1, la Secția de Chirurgie. 

„În baie era un coş cu mănuşi folosite, pe paturi fire de păr, iar pe jos numai gândaci. Nu am avut săpun, hârtie igienică ca să nu mai vorbim de dezinfectant într-un spital care tratează cazuri de infecţie cu noul coronavirus. Toată noaptea am plâns de foame şi de sete. Mă întrebam ce caut eu aici. La un moment dat s-a deschis uşa şi a intrat cineva costumat într-un combinezon şi mi-a întins două pastile. «Ia pastilele astea», mi-a spus. «N-am suficientă salivă să le iau», i-am răspuns. «Apă nu aveţi?». «Descurcă-te». Şi a plecat. Mai târziu, unei asistente i s-a făcut milă de mine şi mi-a cumpărat o sticlă de apă“, povesteşte pacienta pentru Adevărul.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close