Antena 3 Actualitate Social SALARIUL MINIM. Anunțul-șoc făcut de ministrul Finanțelor: „Se va renunța, este discriminatoriu”

SALARIUL MINIM. Anunțul-șoc făcut de ministrul Finanțelor: „Se va renunța, este discriminatoriu”

26 Noi 2019   •   16:36
SALARIUL MINIM. Anunțul-șoc făcut de ministrul Finanțelor: „Se va renunța, este discriminatoriu”

SALARIUL MINIM. Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat că de anul viitor se va renunţa la salariul minim diferenţiat pentru studiile superioare, deoarece este discriminatoriu.

SALARIUL MINIM. „România este singura ţară din lume cu mai multe salarii minime, iar Constituţia spune foarte clar că există un singur salariu minim. Discriminarea a apărut atunci când au apărut mai multe tipuri de salarii minime”, a declarat marţi Florin Cîţu.

SALARIUL MINIM. Guvernul PNL le-a transmis sindicatelor şi patronatelor un proiect de majorare a salariului minim cu trei scenarii. Toate acestea prevăd majorarea salariului minim de la 1 ianuarie 2020, cu 7,2% până la 2.230 lei. Mai precis, salariul minim va creşte cu 150 lei brut, respectiv cu 83 lei net. În schimb, va dispărea salariul minim diferenţiat pentru studii superioare şi medii.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close