Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal de proporții între doi vecini, în Miercurea-Ciuc. Incidentul a fost aplanat de polițiști cu focuri de armă

Scandal de proporții între doi vecini, în Miercurea-Ciuc. Incidentul a fost aplanat de polițiști cu focuri de armă

Scandal de proporții între doi vecini, în Miercurea-Ciuc. Incidentul a fost aplanat de polițiști cu focuri de armă
30 Apr 2019   •   12:04

Un scandal izbucnit între doi vecini, pe o stradă din Miercurea-Ciuc, a fost aplanat de poliţişti cu focuri de armă. Când oamenii legii au ajuns în zonă, unul dintre bărbații recalcitranți s-a urcat pe un garaj, în speranţa că va scăpa fără nicio amendă. 

Ba chiar ţinea în mână un cuţit cu care-i ameninţa pe agenţii care, de nevoie, au folosit o scară pentru a ajunge la el. Doar focurile de armă au putut astâmpăra furia scandalagiului care, după moment de ezitare, a fost imobilizat şi încătuşat.

”In data de 30.04.2019, în jurul orelor 23:48, AG Ristea Mihai și s.m. Lavric Anamaria s.au deplasat pe strada Miercurea-Ciuc, nr 6, unde s.a reclamat scandal între vecini. Ajunși la fata locului, am fost informați cu privire la faptul ca numitul Anghel Ionuț George a aruncat cu pietre pe mașinile de pe strada, iar când polițiștii au vrut sa ia legătura cu el, acesta era pe casa, avea asupra sa un cuțit, cu lama de aproximativ 30 cm și mai multe bucăți de cărămidă asupra sa, spunând ca dacă se vor apropia de el, va arunca cu cărămizile și cuțitul în ei. A fost somat în repetate rânduri sa pună cuțitul jos, dar a refuzat, iar când polițiștii s.au urcat pe casa, acesta a fost somat din nou sa lase cuțitul jos, acesta a refuzat și cu cuțitul în mana, ridicat, a făcut 2 pași înspre polițiști, moment în care Ap. Chiș Horea a folosit armanentul din dotare, a executat un foc de avertisment în plan vertical, dar individul în cauza a continuat sa amenințe polițiștii cu cuțitul, motiv pentru care Ap. Chiș Horea a executat un al doilea foc în plan vertical, individul a avut o ezitare, moment în care a fost imobilizat și încătușat de lucrătorii de politie”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

×
Subiecte în articol: scandal arma politisti focuri de arma
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close