Antena 3 CNN Actualitate Social Păruială la DSP Ialomița: Două directoare s-a bătut în birou: "M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. Merg la spital să-mi iau tensiunea!"

Păruială la DSP Ialomița: Două directoare s-a bătut în birou: "M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. Merg la spital să-mi iau tensiunea!"

Directorul executiv și directorul economic al Direcţiei de Sănătate Publică Ialomița s-au bătut într-un birou din cadrul insituției, fiind nevoie de intervenția poliției pentru a se calma.

Păruială la DSP Ialomița: Două directoare s-a bătut în birou: "M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. Merg la spital să-mi iau tensiunea!"
de Alexandra Dima    |    11 Aug 2022   •   15:10

Funcționarii instituției susțin că între cele două exista un conflict deschis de mai mult timp. Funcționarii instituției susțin că între cele două exista un conflict deschis de mai mult timp.

Deși inițial s-a spus că directoarea economică a fost bătută de directoarea generală, aceasta din urmă susţine că ea este victima şi tot ea a sunat la 112.

”Eu am fost cea care a sunat la 112. Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea!”, a declarat Marinela Radu, șefa DSP Ialomița, potrivit Independent Online.

Poliţiştii sosiţi la fața locului le-au calmat, apoi le-au invitat la audieri. Atât pe numele Marinelei Radu cât și pe cel al Denisei Ioniță, a fost deschis dosar penal.

×
Subiecte în articol: Ialomița
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close