Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal filmat cu Poliția Rutieră, în Capitală. Soviani: Contravenție, inventată, fac plângere!

Scandal filmat cu Poliția Rutieră, în Capitală. Soviani: Contravenție, inventată, fac plângere!

Scandal filmat cu Poliția Rutieră, în Capitală. Soviani: Contravenție, inventată, fac plângere!
16 Noi 2019   •   13:15

Imagini scandaloase filmate în Capitală, sâmbătă după-amiază. Analistul economic Radu Soviani acuză un agent de la Rutieră de abuz, după ce polițistul l-a amendat și i-a luat permisul.

Premieră mondială a Poliției Române. Un șofer este amendat pentru că în timp ce conducea pe sens opus tot el traversa neregulamentar ca pieton.

”Am fost lăsat fără permis pentru o contravenție inventată și pentru că am arătat domnului polițist că face un abuz”, a spus Soviani.

”La data de 08.11.2019, în jurul orei 15:00, un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Calea Dorobanților, a luat măsura reținerii permisului de conducere față de un conducător auto care a circulat pe sens opus. Bărbatul a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, se arată într-un comunicat al poliției.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close