Antena 3 CNN Actualitate Social Scene șocante în curtea unei grădinițe: Un bărbat bătut cu răngile în fața copiilor

Scene șocante în curtea unei grădinițe: Un bărbat bătut cu răngile în fața copiilor

Scene șocante în curtea unei grădinițe: Un bărbat bătut cu răngile în fața copiilor
27 Noi 2019   •   12:23

Scene șocante s-au petrecut în curtea Grãdiniței nr.9 din Bârlad. Sub privirile pãrinților, bunicilor, dar și copiilor, un bãrbat a fost atacat cu rãngile de doi indivizi.

Aceștia l-au lovit cu sãlbãticie cu ranga și cu picioarele pânã la leșin. Au intervenit în scandal doi bãrbați, care au fost amenintați și ei cu bãtaia, iar femeile de la bucãtãria grãdiniței au strigat la bãtãuși.

Aceștia au luat-o la fugã abia dupã ce un jandarm care locuieste în zonã, a ieșit din bloc. Jandarmul a sunat la 112, a venit o ambulanțã care l-a transportat pe tânãrul bãtut, aproape incoștient la spital. Agresorii fac parte din grupul de „teroristi” din satul Fedesti, comuna Suletea. Este vorba despre membrii „clanului” Tacencu, care fac viata un iad locuitorilor din câteva sate. Scandalul dintre agresori si victimã s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi dintre acestia. Politia Bârlad face cercetãri pentru lovire si alte violente, dar pânã acum nimeni nu a fost retinut pentru cercetãri, scrie vremeanoua.ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close