Antena 3 Actualitate Social Scene șocante într-o școală sătească din județul Vâlcea! „M-a dezbrăcat în fundul gol şi m-a coţăit“

Scene șocante într-o școală sătească din județul Vâlcea! „M-a dezbrăcat în fundul gol şi m-a coţăit“

10 Dec 2019   •   18:48
Scene șocante într-o școală sătească din județul Vâlcea! „M-a dezbrăcat în fundul gol şi m-a coţăit“ Foto: Pixabay.com

Şcoală primară din comuna vâlceană Laloşu este în centrul unui scandal cu tentă sexuală şi agresiuni fizice. Protagonişti sunt elevi din ciclul primar.

Doi băieţi, unul de clasa a III-a şi altul de clasa a IV-a, sunt acuzaţi că obişnuiesc să-şi bată colegii, să le dea pantalonii jos şi să mimează acte sexuale în clasă, în curtea şcolii şi în toalete.  

Părinţii a două dintre victime, sătui de traumele la care le sunt supuşi copiii şi de faptul că nu se ia nici o măsură, au sesizat problema jurnaliştilor. „M-a dezbrăcat în fundul gol şi a început să mă coţăie. S-a întâmplat la ora de sport, în curtea şcolii, toată clasa era acolo. Domnul profesor era de vorbă cu o femeie. La fel a făcut şi cu alţi colegi. L-am văzut şi în clasă şi în toaletă“, spune Ştefan, un băieţel din clasa a IV-a, despre colegul care obişnuieşte să mimeze actele sexuale, pentru publicaţia locală timpuldevalcea.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close