Antena 3 CNN Actualitate Social Se dusese într-o stație de autobuz din Baia Mare, când a zărit pe bancă un bărbat adormit. S-a apropiat și a înțeles. Ce a urmat, doar în România e posibil!

Se dusese într-o stație de autobuz din Baia Mare, când a zărit pe bancă un bărbat adormit. S-a apropiat și a înțeles. Ce a urmat, doar în România e posibil!

Bărbatul se dusese într-o stație de autobuz din Baia Mare, când a zărit pe bancă un bărbat adormit. S-a apropiat și a înțeles că de fapt omul era mort. Ce a urmat însă este și mai bizar.

Se dusese într-o stație de autobuz din Baia Mare, când a zărit pe bancă un bărbat adormit. S-a apropiat și a înțeles. Ce a urmat, doar în România e posibil!
27 Dec 2019   •   14:12

„La data de 26 decembrie, la ora 3.03, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin 112 că pe strada Victoriei se afla un bărbat decedat. Personalul medical deplasat la faţa locului a constatat faptul că persoana era decedată. Verificările poliţiştilor au dus la identificarea acesteia - bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Săcălăşeni. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat acesta”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, scrie baiamare24.ro.

Doar că și mai șocant, echipajul de poliţie din Baia Mare a fost nevoit să păzească o noapte întreagă cadavrul bărbatului.

Motivul? Angajaţii de la Medicină Legală au anunţat că ei nu lucrează decât în intervalul 8.00-16.00.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close