Antena 3 CNN Actualitate Social Se juca în casă, când copilul a ieșit și a văzut ceva tulburător. A început să țipe ca din gură de șarpe! Era chiar el!

Se juca în casă, când copilul a ieșit și a văzut ceva tulburător. A început să țipe ca din gură de șarpe! Era chiar el!

Se juca în casă, când copilul a ieșit și a văzut ceva tulburător. A început să țipe ca din gură de șarpe! Era chiar el!
30 Oct 2019   •   16:51

Se juca în casă, când copilul a ieșit și a văzut ceva tulburător. A început să țipe imediat, după ajutor. 

Totul părea desprins ca într-un film de groază. Fratele său atârna spânzurat. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat de fapt. Dacă a fost doar un accident sau adolescentul de 12 ani a vrut să se sinucidă. Cert este că nu a lăsat niciun bilet în urma sa, iar misterul morții sale continuă.

Povestea începe miercurea trecută, 23 octombrie 2019. Atunci, un bărbat în vârstă de 40 de ani a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a cerut disperat ajutorul. Bărbatul a spus că fiul său în vârstă de 12 ani s-a spânzurat. Tragedia s-a petrecut în satul Urșita din comuna Mironeasa. Imediat spre locul indicat s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii. Medicii au încercat să-l resusciteze pe copil, însă totul a fost în zadar. După câteva zeci de minute, medicii au fost însă nevoiți să declare decesul. Polițiștii au făcut verificări la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru aflarea adevărului, scrie BZI.

 

×
Subiecte în articol: moarte suspecta
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close