Antena 3 CNN Actualitate Social Șef de sindicat din Poliție, atac dur la ministrul de Interne: Valea, Vela! Dacă nu ești capabil, revino la cârma orășelului de provincie

Șef de sindicat din Poliție, atac dur la ministrul de Interne: Valea, Vela! Dacă nu ești capabil, revino la cârma orășelului de provincie

Președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, vine cu critici dure la adresa ministrului Marcel Vela. Bănică a făcut o analiză a statutului polițiștilor din timpul stării de urgență, ajungând la concluzia că instituția a fost îngenunchiată de-a lungul anilor de conducătorii săi.

Șef de sindicat din Poliție, atac dur la ministrul de Interne: Valea, Vela! Dacă nu ești capabil, revino la cârma orășelului de provincie
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Apr 2020   •   13:16

”Ministrul Afacerilor Interne a profitat de cvasi-starea de urgenţă pentru a modifica Statutul Poliţistului cu scopul precis de a le băga pumnul pe gât poliţiştilor care deschid gura. Între timp, în România s-au întors "valorile" şi de câteva zile arată unei ţări întregi de ce sunt ei capabili.

Ajunşi acasă au găsit aici o poliţie slabă, îngenunchiată de-a lungul anilor chiar de cei care ar trebui să o sprijine şi să o cârmuiască. Au găsit o poliţie fără dotări, în pantofiori, cămăşuţă şi caschetuţă, fără bodycam-uri, fără dispozitive cu electroşocuri şi neînarmată. Pentru că nu pot numi armă chestia din fier ruginit de decenii. ?

Şi concetăţenii noştri de etnie nestabilită au profitat, dragii de ei, pentru că în ţările de unde au venit, dacă se manifestau astfel, muşcau câte o juma de bordură asezonată cu nişte curenţel electric prin părţile moi. Bașca și câțiva ani (buni) de pârnaie.
La România balaoacheşii au constatat că Vela confundă cui trebuie să apese bocancul pe grumaz (lor şi nu poliţiştilor) şi au profitat, dragii de ei...

Dar până la urmă şi atitudinea prim-acordeonistului e justificată: a stat (că altceva nu face) şi a cântărit, băi care sunt mai mulţi? Rotofeii multicolori cu drepturi europene "care este" sau poliţiştii? De unde vor veni mai multe voturi, în curând? Clar, de la stăneşti! Atunci dă-i dreq pe poliţişti cu nevoile lor.

? Solicit public un răspuns oficial din partea ministrului Vela, prin care să argumenteze reaua-credinţă cu care tratează doleanţele legitime şi REALE ale poliţiştilor, care se răsfrânge implicit asupra statului de drept, a ordinii şi liniştii publice şi a siguranţei cetăţenilor în slujba cărora suntem.

???ă ?? ???? ??????? ?ă ?????????? ???????? ?? ???????? ?? ???????? ????????ă, ?ă-ş? ?? ?? ?? ????ş?? ?ă???ț? ?? ????????,?ă ????? ???????, ş? ?ă ?? î??????ă î????? ?? ?â??? ??ăş?????? ?? ?????????, ??????? ????? ?ă ?? î? ??? ???? ?ă ?? î??????ă.
?????, ????!‼️”, se arată în postare.
 
 

×
Subiecte în articol: vela ministrul de Interne
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close