Antena 3 CNN Actualitate Social Sfârșit cumplit pentru un copil de nouă ani din Sibiu. Băiatul a căzut într-o fosă septică. Nu a mai avut nicio șansă

Sfârșit cumplit pentru un copil de nouă ani din Sibiu. Băiatul a căzut într-o fosă septică. Nu a mai avut nicio șansă

Sfârșit cumplit pentru un copil de nouă ani din Sibiu. Băiatul a căzut într-o fosă septică. Nu a mai avut nicio șansă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Dec 2019   •   08:12

Sfârşit cumplit pentru un copil de 9 ani dintr-o comună din judeţul Sibiu. Băiatul a căzut într-o fosă septică din curtea căminului cultural. Fusese trimis de părinţi după lemne şi din neatenţie a căzut. Sora sa a făcut descoperirea şocantă, însă era prea târziu pentru copil. 

Ancheta poliţiştilor ar trebui să stabilească de ce bazinul colector nu era închis şi cine se face vinovat de moartea copilului. 

Este locul în care băiatul de 9 ani şi-a găsit sfârşitul. Antonio provenea dintr-o familie sărmană. De un an locuia alături de părinţii şi fraţii săi într-o casă ce aparţine bisericii, amplasată lângă căminul cultural din satul Buzd. Înainte de masă, părinţii l-au trimis să ia câteva lemne. 

Căzut în fosa septică adâncă de aproape doi metri, băiatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Vecinii l-au scos de acolo în stop cardiorespirator şi cu hipotermie şi l-au predat medicilor. Copilul a murit la spital. 

Administratorul căminului şi locatarii susţin că fosa era acoperită, însă cineva ar fi furat capacul. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close