Antena 3 CNN Actualitate Social Și-a încheiat copilăria la majoratul fratelui său! Petrecere de coșmar pentru o adolescentă de 12 ani din Alba

Și-a încheiat copilăria la majoratul fratelui său! Petrecere de coșmar pentru o adolescentă de 12 ani din Alba

Petrecerea de majorat al fratelui său s-a transformat într-un coșmar pentru o adolescentă de 12 ani din Alba. În toiul petrecerii, copila a dispărut mai bine de o oră. Când a revenit în casă, toată lumea a aflat ce s-a întâmplat.

Și-a încheiat copilăria la majoratul fratelui său! Petrecere de coșmar pentru o adolescentă de 12 ani din Alba
Sursa foto: foto- Pexels
22 Iun 2020   •   19:35

Adolescenta a fost ademenită de un prieten al fratelui său în grădină, unde tânărul înfiebântat s-a aruncat asupra ei. 

Au revenit în casă rând pe rând, după mai bine de o oră. Agresorul a recunoscut imediat ce a făcut, în timp ce sărbătoritul a pus mâna pe telefon și a sunat la poliție. 

Incidentul a avut loc în localitatea Vinerea. 

„Prietenul meu am văzut că a ieșit în grădina de multe ori, tot stătea acolo şi a ieşit şi sora mea şi am văzut că nu mai apar. După o oră, o oră şi ceva au apărut unul după altul. Mi-a zis că a violat-o”, a declarat fratele victimei pentru stirileprotv.ro.

Agresorul este cercetat pentru viol și se află în arest la domiciliu.

“Ar fi convins-o pe sora gazdei să facă o plimbare împreună în grădina casei, acolo folosindu-se de violență ar fi violat-o. Fapta a fost anunţat la poliţie de către fratele victimei, dar şi agresorul a sunat la poliţie şi a spus că a întreţinut relaţii sexuale cu minora fără să precizeze că a folosit violența”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Alba.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close