Antena 3 CNN Actualitate Social Situație șocantă în Capitală. Un taximetrist a murit în timp ce se afla la volan

Situație șocantă în Capitală. Un taximetrist a murit în timp ce se afla la volan

Situație șocantă în Capitală. Un taximetrist a murit în timp ce se afla la volan
12 Mar 2019   •   18:19

Un taximetrist din Capitală, în vârstă de 45 de ani, a murit în timp ce se afla la volanul mașinii sale, în trafic. Bărbatul a făcut infarct. Pentru că maşina acestuia era în mijlocul unei şosele, ceilalţi şoferi au început să îl claxoneze. 

O femeie care lucrează la o firmă de taxi din Capitală a povestit,  într-o postare pe contul de socializare, episodul revoltător. 

„Alergăm înnebuniți din colo-ncoace, disperăm pentru lucruri mărunte, ne certăm pentru părerile altora și ne facem viața un haos. Suntem jigniți cu ușurință de necunoscuți, care își varsă frustrările îndrugând verzi și uscate. Supărările ne iau din zile, răfuieli fără miză ne scurtează viața. Azi un om a murit (…) înconjurat de neoameni care au fost deranjați de faptul că s-a găsit să moară acolo, tocmai acolo. S-a oprit vreunul să vadă dacă e bine? Nu, dă-i naibii de gălbejiți, să moară! Le pasa? A murit! Știu ei prin ce calvar a trecut omul ăla să aibă licența lui, să muncească legal? Știu ei că avea patruzeci și cinci de ani? Nu! Ne pasă? Sper că da. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este postarea femeii, potrivit Observator.tv. 
 

×
Subiecte în articol: taximetrist Capitală volan
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close