Antena 3 CNN Actualitate Social Interlop din Tulcea, amenințări live pe Facebook pentru polițiști: 'Îi împușc, să moară băiatul meu și fata mea'

Interlop din Tulcea, amenințări live pe Facebook pentru polițiști: 'Îi împușc, să moară băiatul meu și fata mea'

Un bărbat din Tulcea care se lăuda pe Facebook că împușcă polițiștii cu arma din dotare a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri.

Interlop din Tulcea, amenințări live pe Facebook pentru polițiști: 'Îi împușc, să moară băiatul meu și fata mea'
03 Iun 2020   •   14:40

Alexandru Ionel Cireșescu era filat de oamenii legii din cadrul BCCO Constanța și Tulcea, sub coordonarea DIICOT, pentru trafic de droguri. Însă, în acest timp, el făcea live-uri pe Facebook, prin care își arăta pistolul din dotare și spunea că trage în Poliție.

“Cadoul care mi l-a luat mama. Mama mi-a luat cadoul ăsta. Dacă nu trag acum și pe poliție… și nu vorbesc aiurea! Dacă nu trag după ei, să moară ficiorul meu dacă vă mint! Am intrat după ei, să moară băiatul meu și fata mea! N-auziți? Trag după ei! Băga-mi-aș… în copiii lor și familia lor”, a fost discursul ținut de individ, live, pe Facebook.

La final îi cere mamei sale să-i cheme un taxi, iar aceasta îl întreabă de ce nu își cheamă el. ”Sunt live pe Facebook, mama, nu ies eu de pe live, eu sunt mai șmecher ca ei…”, la care femeia îi dă lovitura de grație: ”Ești un că..t”.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, BCCO Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive, fiind vorba de Cireșescu. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări fragmente vegetale de culoare verde-brun, un telefon mobil, o armă neletală și muniție aferentă. În aceeași zi, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. În cursul zilei de 2 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Video aici.
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close