Antena 3 CNN Actualitate Social Un șofer român de TIR a cumpărat cu 5 euro şi un pachet de ţigări o minoră, într-o parcare din Germania

Un șofer român de TIR a cumpărat cu 5 euro şi un pachet de ţigări o minoră, într-o parcare din Germania

Totul a ieșit la iveală, după ce un şofer de TIR l-a denunțat pe tatăl vitreg al fetei care obișnuia să o vândă camionagiilor din parcare pentru relații intime. Printre clienți s-a aflat şi un român care ar fi plătit 5 euro şi un pachet de țigări, spun anchetatorii.

Un șofer român de TIR a cumpărat cu 5 euro şi un pachet de ţigări o minoră, într-o parcare din Germania
de Georgiana Adam    |    27 Apr 2021   •   20:31

Potrivit rechizitoriului, tatăl vitreg al fetei a fost acuzat de 72 de acte inumane la care şi-a supus fiica vitregă încă de la vârsta de 9 ani. Individul a recunoscut fiecare acuzație pentru a scuti copilul de a mai depune mărturie. În prezent bărbatul este judecat, de luni, la curtea regională din Schweinfurt, Germania.

Totul a ieşit la iveală pe 31 iulie 2020, când un şofer de TIR a alertat autorităţile pentru că lui şi altor trei colegi, li se oferise o minoră pentru relații intime contra cost.

Poliţişti au organizat un flagrant şi l-au prins pe individ alături de fiica sa, în vârstă de 12 ani, așteptând clienți în parcare, informează presa locală.

Urmare cercetărilor s-a stabilit că fetița fusese recent dată unui şofer de TIR român, în parcarea A71 din Lauertal, iar tatăl vitreg a primit în schimb 5 euro și un pachet de țigări. Mai mult, anchetatorii au stabilit că mama fetei știa despre acest lucru.

Cei doi şoti vor fi judecaţi separat. Verdictul pentru bărbat va fi pronunțat pe 14 mai. 

×
Subiecte în articol: tată vitreg fiica minora şofer tir
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close