Antena 3 CNN Actualitate Social Sorina Pintea, declarații șocante despre cazul masacrului de la Săpoca: Am făcut traseul criminalului. E terifiant. Pe hol era o lumină de veghe

Sorina Pintea, declarații șocante despre cazul masacrului de la Săpoca: Am făcut traseul criminalului. E terifiant. Pe hol era o lumină de veghe

Sorina Pintea, declarații șocante despre cazul masacrului de la Săpoca: Am făcut traseul criminalului. E terifiant. Pe hol era o lumină de veghe
19 Aug 2019   •   18:20

Sorina Pintea a făcut dezvăluiri incredibile despre masacrul de la Săpoca. Ministrul Sănătății a povestit drumul pe care l-a făcut criminalul.

”Vreau să vă spun că nu cred în varianta minutului. Nu am văzut imaginile după camerele de supraveghere, dar am văzut saloanele, drumul pe care l-a făcut acest pacient. Au fost 13 pacienți loviți. Din păcate 5 decese, dar e clar că nu a fost vorba de un minut, dar asta e treaba procurorilor care fac acum această anchetă să stabiliească exact intervalul de timp.

Azi am discutat cu o parte din cei care au fost acolo și varianta minutului nu mai e așa de sigură. Au zis că totul a fost terifiant. 

Stativul are 10 kilograme, e un model vechi. Unul dintre saloane are ușile batante. Ușile sunt deschise pe timpul nopții și e o lumină de veghe.

Erau șase paturi, erau șapte pacienți. Așa mi-am dat seama că sunt doi într-un pat. Stativul e destul de lung. În momentul în care agresorul l-a folosit cred că s-a lovit de paturile metalice.

Agresorul s-a dus apoi la salonul de alături. Acolo pacientele au acționat pentru că nu erau sedate, din păcate Laura de 38 de ani a murit.”, a spus Pintea.

Toate detaliile, în materialul de mai jos.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close