Antena 3 Actualitate Social Soția lui Bogdan Drăghici a reclamat la Poliție și la Protecția Copilului abuzurile față de fetele ei încă de acum 2 ani: ”Ești paranoică”

Soția lui Bogdan Drăghici a reclamat la Poliție și la Protecția Copilului abuzurile față de fetele ei încă de acum 2 ani: ”Ești paranoică”

23 Aug 2019   •   08:04
Soția lui Bogdan Drăghici a reclamat la Poliție și la Protecția Copilului abuzurile față de fetele ei încă de acum 2 ani: ”Ești paranoică”

Informații incredibile ies după ce Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, a fost arestat pe motiv că și-a violat una dintre fiice. În 2017, Secția 24 Poliție și DGASPC sector 5 au ignorat informații concrete de la mamă și de la o fostă victimă a bărbatului suspectat de pedofilie. 

Potrivit Libertatea, Helen Drăghici, fosta lui soție, s-a adresat autorităților încă de acum doi ani și a reclamat posibile abuzuri, dar nu a fost luată în seamă de nici una dintre instituțiile care ar fi trebuit să o ajute să-și protejeze copiii. 

Mai mult, potrivit declarațiilor femeii date atât în fața judecătorilor în procesul de divorț, dar și în fața procurorilor care instrumentează acum cazul lui Bogdan Draghici, i s-a transmis că ea e cea care are probleme, că e ”paranoică” și că fostul ei soț e un tată model pe care nu vrea decât să-l denigreze. 

Întreaga poveste pe libertatea.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close