Antena 3 CNN Actualitate Social Sucevean înjunghiat în piept, în magazin. Vânzătorul a fost deranjat de faptul că voia cumpere un spray de muște

Sucevean înjunghiat în piept, în magazin. Vânzătorul a fost deranjat de faptul că voia cumpere un spray de muște

Un sucevean a fost înjunghiat în piept, după ce vânzătorul magazinului a fost deranjat de faptul că voia cumpere un spray de muște.

Sucevean înjunghiat în piept, în magazin. Vânzătorul a fost deranjat de faptul că voia cumpere un spray de muște
Sursa foto: Foto: monitorulsv.ro
02 Mai 2020   •   13:46

Martorii susțin că vânzătorul mânca, în momentul în care clientul și-a făcut apariția și l-a deranjat, scrie monitorulsv.ro

Enervat de acest lucru, bărbatul s-a luat la ceartă și a devenit violent, scoțând de sub tarabă un cuţit, cu care a înjunghiat în piept victima în vârstă de 65 de ani. Oamenii aflați la fața locului în momentul de față au apelat de urgență autoritățile, care s-au sesizat și au ajuns imediat.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost preluat de către un echipaj de ambulanță și dus de urgență la spital. 

De asemenea, la locul faptei au fost prezenți și criminaliști ai poliţiei şi judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, care au deschis un dosar penal pe numele agresorului, demarând procedurile specifice în acest caz. Vânzătorul în vârstă de 35 de ani a fost dus la sediul Poliției pentru audieri.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close