Antena 3 CNN Actualitate Social Sucevean de 25 de ani, liber pe străzi după ce a lăsat însărcinată o fată de 13 ani și aproape a omorât un om după ce i-a dat cu toporul în cap

Sucevean de 25 de ani, liber pe străzi după ce a lăsat însărcinată o fată de 13 ani și aproape a omorât un om după ce i-a dat cu toporul în cap

Un sucevean de 25 de ani umblă liber sub străzi, doar sub control judiciar, deși are la activ o tentatică de omor și un raport sexual cu o minoră care a rămas însărcinată ulterior.

Sucevean de 25 de ani, liber pe străzi după ce a lăsat însărcinată o fată de 13 ani și aproape a omorât un om  după ce i-a dat cu toporul în cap
Sursa foto: Foto: Pixabay
14 Mai 2020   •   09:31

Localnicii din satul Rotopănești sunt revoltați și totodată îngroziți, mai ales că bărbatul este foarte violent atunci când se îmbată, scrie Monitorul de Suceava.

A băgat un om în comă după ce l-a lovit cu toporul în cap

Ioan, în vârstă de 42 de ani a ajus, a ajuns în stare critică la Spitalul Județean Suceva, după ce a fost lovit în repetate rânduri cu toporul în cap și în zona feței, în propria curte, de tânărul de 25 de ani.

Totul ar fi început la momentul respectiv de la o ceartă. Cei doi consumaseră alcool. Agresorul, Constantin Bogdan Hreamătă, a venit cu un topor în mână în curtea vecinului, și s-a luat la ceartă cu soţia şi fiul minor al bărbatului de 42 de ani. Acesta din urmă a intervenit, moment în care a fost atacat şi lovit cu toporul.

Fapta a fost încadrată fără dubii la tentativă de omor. Deși, de regulă, în cazurile de tentativă de omor agresorii sunt arestați preventiv până la condamnare, în acest caz procurorul a luat doar măsura controlului judiciar. Așadar, tânărul de 25 de ani s-a întors acasă după 24 de ore de reținere.

A lăsat-o însărcinată pe minora de nici 14 ani, cu care este și rudă

Recidivistul era deja cercetat de polițiștii de la Secția Rurală Mălini pentru act sexual cu un minor, înainte de episodul cu toporul.

Victima este o fată care avea vârsta de 13 ani la data întreținerii actului sexual, fiind rudă îndepărtată cu Bogdan Hreamătă. Nu s-a putut stabili clar dacă a fost vorba de viol, dar în orice situație actul sexual cu o persoană sub 16 ani este infracțiune.

Fata a născut o fetiță, pe care voia să o dea spre adopție, însă a revenit asupra deciziei. Bebeluşul este crescut de bunicii materni, având chiar condiții bune constatate la fața locului de inspectorul social al primăriei. Bunicii și mama minoră nu au vreun contact sau legătură cu tatăl bebeluşului, de care se feresc.

Oamenii din sat spun că cei din familia fetei se tem chiar de Bogdan Hreamătă, din cauză că devine violent atunci când bea.


Ce se întâmplă cu dosarele care îl vizează pe tânăr

În cazul tentativei de omor, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe Constantin Bogdan Hreamătă, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Suceava, fără însă a se judeca încă vreun termen.

Cu referire la dosarul pentru act sexual cu un minor, comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției, a declarat că ancheta este în lucru la Secția Rurală Mălini.

 

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close