Antena 3 CNN Actualitate Social Tânăr din Piatra Neamț, strivit în bancomatul de pe trotuar de o şoferiţă care a încurcat frâna cu acceleraţia

Tânăr din Piatra Neamț, strivit în bancomatul de pe trotuar de o şoferiţă care a încurcat frâna cu acceleraţia

Un incident cumplit a avut loc vineri după-amiază în Piatra Neamț. O șoferiță a ajuns cu mașina pe trotuar și a spulberat un tânăr care scotea bani de la un bancomant aflat chiar la intrarea sucursalei.

Tânăr din Piatra Neamț, strivit în bancomatul de pe trotuar de o şoferiţă  care a încurcat frâna cu acceleraţia
de Georgiana Adam    |    04 Sep 2020   •   19:45

La fața locului erau prezenți mai mulți trecători, taximetriști parcați, dar și alte câteva persoane care stăteau la coadă pentru a lua bani de la bancă.

Șoferița de 22 de ani a acroșat autoturismul unui  taximetrist aflat în aşteptarea clienţilor, de aici maşina fiindu-i proiectată în victimă. 

„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dar nu mai  ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tânăr a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, spune un martor, potrivit Adevărul.

La fața locului a ajuns și  un echipaj medical, iar victima a fost transportată la spital, după care au început cercetările poliţiştilor de la Serviciul Rutier.

Merele noroc al victimei a fost că bancomatul era montan într-un perete de rigips și a fost împins în interior cu tot cu zidul și astfel a scăpat cu viață

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close