Antena 3 CNN Actualitate Social Tânără din Botoșani și-a înfipt cuțitul în piept, apoi a sărit de la etaj, după ce s-a certat cu iubitul

Tânără din Botoșani și-a înfipt cuțitul în piept, apoi a sărit de la etaj, după ce s-a certat cu iubitul

O tânără de 27 de ani din Botoșani a fost la un pas de moarte după ce s-a înjunghiat cu cuțitul în piept și apoi a sărit în gol de la etaj.

Tânără din Botoșani și-a înfipt cuțitul în piept, apoi a sărit de la etaj, după ce s-a certat cu iubitul
Sursa foto: Pixabay
11 Mai 2020   •   11:08

Botoșăneanca a recurs la gestul cumplit duminică, după o ceartă cu iubitul. Din motive încă necunoscute, aceasta a luat un cuţit de bucătărie, pe care a încercat să şi-l înfingă în piept, în zona inimii. Din fericire, tânăra nu a avut suficientă forţă şi nici nu a lovit într-o zonă sensibilă, astfel că lama cuţitului a nimerit sternul, osul extrem de rigid oprind avansarea vârfului ascuţit către inimă. Femeia s-a ales, însă, cu o plagă de aproximativ un centimetru, care a început să sângereze puternic.

Femeia a ieşit pe balconul casei, situat la etajul unu, de unde a plonjat în gol. Femeia a căzut în picioare, suferind mai multe traumatisme, care, însă, nu i-au pus viaţa în pericol, potrivit monitorulbt.ro.

Iubitul tinerei a apelat disperat la serviciul 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă cu medic a SMURD a ajuns în scurt timp la faţa locului, acordându-i tinerei primul ajutor, după care a transport-o la spital. 

„Pacienta a fost stabilizată de la locul intervenţiei, după care transportată la Urgenţe pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Prezenta o plagă de aproximativ un centimetru în zona sternului, precum şi traumatisme la membrele inferioare şi coloana lombară”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close