Antena 3 CNN Actualitate Social Tânărul intrase în casa bătrânului și i-a furat economiile de o viață. Peste câteva zile s-a întors la fața locului

Tânărul intrase în casa bătrânului și i-a furat economiile de o viață. Peste câteva zile s-a întors la fața locului

Incident neașteptat în Medgidia. Un tânăr, cunoscut cu antecedente penale, a spart locuința unui bătrân și i-a furat economiile de o viață. Doar că peste câteva zile s-a întors la fața locului.

Tânărul intrase în casa bătrânului și i-a furat economiile de o viață. Peste câteva zile s-a întors la fața locului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Ian 2020   •   12:08

Motivul? Voia să fure fierul vechi din curte. Acum a fost condamnat la 5 ani cu executare, cu mențiunea că mai fusese condamnat, în trecut, la 3 ani pentru tâlhărie.

În fapt, polițiștii din Medgidia au fost sesizați de către un vârstnic cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința acestuia, de unde au sustras 8.000 lei care se aflau ascunși sub o pernă în dormitorul locuinței.

Apoi, peste doar câteva zile, au fost sesizați de către de aceeași persoană vătămată cu privire la faptul că, în intervalul orar 08.00-15.00, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale de unde au sustras un sac din rafie în care se aflau deșeuri de fier vechi. Cu ocazia audierii în calitate de suspect, M. S. a declarat detaliat cele întâmplate, modalitatea în care acționa.

De asemenea, în prezența apărătorului desemnat din oficiu, s-a procedat la conducerea în teren a suspectului, ocazie cu care, fără a fi ajutat sau influențat și fără ezitare, acesta a condus echipa de anchetă la locuința persoanei vătămate, unde a indicat locul de unde a sustras banii și sacul din rafie cu deșeuri din fier vechi, așa cum rezultă și din planșa fotografică întocmită, scrie replicaonline.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close