Antena 3 CNN Actualitate Social Telenovelă de Iași! S-a folosit de banii lui și apoi i-a dat papucii! O iubire terminată la tribunal

Telenovelă de Iași! S-a folosit de banii lui și apoi i-a dat papucii! O iubire terminată la tribunal

Poveste de iubire terminată la tribunal! Un bărbat și-a dat în judecată fosta iubită, după ce femeia s-a folosit de banii lui să-și facă p casă, după care i-a dat papucii.

Telenovelă de Iași! S-a folosit de banii lui și apoi i-a dat papucii! O iubire terminată la tribunal
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Iun 2020   •   16:36

Un bărbat şi-a dat în judecată fosta iubită, pe care o acuză că l-a stors de bani pentru a-şi ridica o casă, după care i-a dat papucii. Acuzaţiile au fost confirmate de judecători, care au încadrat telenovela amoroasă la „îmbogăţire fără justă cauză“.

Ioan și Elisabeta erau împreună de ani buni, când au decis să-și construiască o casă. 

Bărbatul a plecat în Suedia, de unde susține că i-a trimis constant bani pentru a-și vedea visul împlinit.

Magistraţii de la Judecătorie i-au dat dreptate deja bărbatului, obligând-o pe fosta sa concubină să îi plătească în jur de 70.000 de lei, însă litigiul s-a mutat zilele trecute la Tribunal, de unde e aşteptată şi decizia defnitivă din acest caz.

„Din banii pe care i-a trimis, pârâta a cumpărat 2 terenuri şi a construit casa, însă în 2017 pârâta l-a alungat din casă, apoi s-au împăcat, i-a mai trimis 5.000 euro pentru a termina casa şi gardul, după care l-a dat afară din casă definitiv“, s-a plâns judecătorilor bărbatul, potrivit ZiaruldeIasi.

Acesta a recunoscut că nu a încheiat niciun contract cu fosta sa concubină şi că a mers 100% pe încredere.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close