Antena 3 CNN Actualitate Social Eugen Teodorovici: Iohannis fii român, fii bărbat!

Eugen Teodorovici: Iohannis fii român, fii bărbat!

Eugen Teodorovici susține că președintele Iohannis are obligația să demonstreze că îi pasă de această țară. De asemenea, fostul ministrul al Finanțelor îi cere Președintelui să se impună în fața Uniunii Europene.

Eugen Teodorovici: Iohannis fii român, fii bărbat!
Sursa foto: foto- captură Antena 3
23 Apr 2020   •   16:17

”Iohannis, esti preşedinte‼️ Iohannis, fii român, fii bărbat!‼️

Azi, preşedintele României are OBLIGAȚIA să demonstreze că îi pasă de această ţară! În cadrul reuniunii Consiliului European, la fel cum fac şi ceilalţi şefi de state şi de guverne pentru țările lor, preşedintele Ioannis trebuie să ceară câteva lucruri simple dar vitale pentru România!

SIMPLU‼️

Preşedintele Iohannis, TREBUIE să IMPUNĂ ca toate statele membre ale Uniunii Europene (inclusiv România‼️), să beneficieze, în mod EGAL, de toate facilitățile şi instrumementele financiare puse la dispozitie la nivelul Uniunii Europene!

Este mai mult decât evident faptul că măsurile naționale de re-lansare economică şi socială sunt inexistente, iar România are nevoie de sprijinul Uniunii Europene pentru a ieşi învingătoare în lupta cu inamicul invizibil care produce atâtea efecte negative fără precedent.

#insistpentruRomania
#insistpentruromani”,a spus Teodorovici.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close