Antena 3 Actualitate Social Eugen Teodorovici: Iohannis fii român, fii bărbat!

Eugen Teodorovici: Iohannis fii român, fii bărbat!

23 Apr 2020   •   16:17
Eugen Teodorovici: Iohannis fii român, fii bărbat!
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Eugen Teodorovici susține că președintele Iohannis are obligația să demonstreze că îi pasă de această țară. De asemenea, fostul ministrul al Finanțelor îi cere Președintelui să se impună în fața Uniunii Europene.

”Iohannis, esti preşedinte‼️ Iohannis, fii român, fii bărbat!‼️

Azi, preşedintele României are OBLIGAȚIA să demonstreze că îi pasă de această ţară! În cadrul reuniunii Consiliului European, la fel cum fac şi ceilalţi şefi de state şi de guverne pentru țările lor, preşedintele Ioannis trebuie să ceară câteva lucruri simple dar vitale pentru România!

SIMPLU‼️

Preşedintele Iohannis, TREBUIE să IMPUNĂ ca toate statele membre ale Uniunii Europene (inclusiv România‼️), să beneficieze, în mod EGAL, de toate facilitățile şi instrumementele financiare puse la dispozitie la nivelul Uniunii Europene!

Este mai mult decât evident faptul că măsurile naționale de re-lansare economică şi socială sunt inexistente, iar România are nevoie de sprijinul Uniunii Europene pentru a ieşi învingătoare în lupta cu inamicul invizibil care produce atâtea efecte negative fără precedent.

#insistpentruRomania
#insistpentruromani”,a spus Teodorovici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close