Antena 3 CNN Actualitate Social Le-aţi văzut pe aceste tinere drăguţe? Sunt nişte hoaţe. Sunaţi imediat la 112!

Le-aţi văzut pe aceste tinere drăguţe? Sunt nişte hoaţe. Sunaţi imediat la 112!

 Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea persoanelor care au fost victimele unor infracțiuni de furt calificat, fapte ce ar fi fost săvârșite de trei femei.

Le-aţi văzut pe aceste tinere drăguţe? Sunt nişte hoaţe. Sunaţi imediat la 112!
Sursa foto: Politia Romana
de Alexandra Dima    |    10 Feb 2023   •   12:17

Potrivit unui comunicat al Poliției capitalei, polițiștii au fost sesizați în 1 ianuarie 2023 de o persoană cu privire la faptul că, în jurul orei 6.00, în timp ce se afla în incinta unui club din Sectorul 3, i-ar fi fost sustrasă o geacă în care avea bunuri personale și 3.000 de lei.

În urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către trei femei, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani.

De asemenea, probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitele ar mai fi comis și alte infracțiuni.

Ulterior, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, suspectele au fost depistate și conduse la audieri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În 27 ianuarie 2023, în baza probatoriului administrat în cauză, femeia de 27 de ani a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de aceasta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, celelalte două femei fiind cercetate în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor și adresează rugămintea ca persoanele asupra cărora femeile prezentate în imaginile video ar fi săvârșit infracțiuni să anunţe Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi - Regina Elisabeta nr. 7-9, Sector 3 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

×
Subiecte în articol: București furt 112
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close