Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie la Constanța! S-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Ultimul mesaj al tânărului îți dă fiori

Tragedie la Constanța! S-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Ultimul mesaj al tânărului îți dă fiori

Tragedie în această seară la Constanța. Un tânăr de 25 de ani s-a s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc de locuințe.

Tragedie la Constanța! S-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Ultimul mesaj al tânărului îți dă fiori
Sursa foto: Foto: replicaonline
29 Dec 2019   •   20:13

Cea care a sunat disperată la 112 a fost chiar iubita bărbatului. 

Conform reprezentanților IPJ Constanța se pare că este vorba despre o sinucidere. Mai multe echipaje de ambulanță au fost trimise la fața locului, dar în ciuda manevrelor de resuscitare medicii au declarat decesul băiatului. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările. 

Cu doar câteva ore înainte de a se sinucide tânărul a postat pe Facebook un video prin care anunța gestul lui. El acuza fosta iubită că l-a împins să facă lucrul acesta, scrie replicaonline.ro.

„Vreau să spun că singura persoană care nu aș vrea să sufere din toată chestia asta este mama mea. Ea a încercat să îmi deschidă ochii, să îmi spună că la ce mă gândesc este total greșit și că nu e capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile și le văd altfel. (...) Vreau să îmi cer scuze față de mama mea, nu aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană. Întotdeauna m-am descurcat singur și cu ajutorul mamei mele, dar de data asta sunt terminat psihic. Relația a fost una toxică pentru mine. (...) Îmi pare nespus de rău pentru ce o să fac", a spus acesta.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close