Antena 3 Actualitate Social Ultimele clipe din viața unei victime care a băut spirt: „Nu mai văd! Mă doare în interior“

Ultimele clipe din viața unei victime care a băut spirt: „Nu mai văd! Mă doare în interior“

06 Mai 2020   •   08:48
Ultimele clipe din viața unei victime care a băut spirt: „Nu mai văd! Mă doare în interior“

Mărturisiri tulburătoare ale victimelor care au băut spirt contrafăcut. Cu câteva zeci de minute înainte de a-și găsi sfârșitul, toți s-au plâns de dureri cumplite.

Prima victimă a fost o femeie. Pe 15 aprilie, ea a vorbit la telefon cu fiicele sale și le-a spus că o doare foarte tare burta. Una dintre fiice a mers la casa mamei sale abia câteva ore mai târziu şi a găsit-o moartă în pat. 

Câteva ore mai târziu, doi locuitori din Brăteşti au găsit o altă femeie moartă în casă, tot din cauza spirtului. Un alt bărbat a fost găsit aproape inconştient, iar câteva ore mai târziu mort.

Pe 23 aprilie, un bărbat care obișnuia să consume și el spirt a fost vizitat de o rudă mai îndepărtată, căreia i s-a plâns că nu mai vede. „Nu vă văd, dar văd camera. Mă doare în interior“, a mărturisit victima, potrivit ziaruldeiasi. Bătrânul a refuzat însă să fie dus la spital, pentru că nu avea asigurare medicală. Spre seară, bărbatul a murit.

Alte șase victime ale spirtului contrafăcut au fost găsite moarte sau și-au pierdut viața la spital. Toate însă au avut parte de un final cumplit.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close