Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimele imagini cu băiatul de opt ani, dispărut la Pecineaga! Copilul a fost găsit fără viață - VIDEO

Ultimele imagini cu băiatul de opt ani, dispărut la Pecineaga! Copilul a fost găsit fără viață - VIDEO

Ultimele imagini cu băiatul de opt ani, dispărut la Pecineaga! Copilul a fost găsit fără viață - VIDEO
08 Noi 2019   •   22:02

Camerele de supraveghere din comuna Pecineaga au surprins momentul în care Iulian a căzut într-un bazin din localitate

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, băieţelul care a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga, a fost găsit mort în primul bazin unde se deversau dejecţii de la complexul de creştere al porcilor, scrie adevarul.ro.    

Luni dimineaţă, autorităţile au început procesul de evacuare a bazinelor din apropierea unei ferme. În aceste bazine se coletează ape reziduale şi dejecţii de la animale. Surprinzător este faptul că bazinul în care a fost găsit mort Iulian a fost golit până la o adâncime medie de aproximativ doi metri, atât s-a putut scoate cu motopompele, şi a fost verificat de scafandrul privat şi cu un sonar, rezultatul fiind negativ.    

Conform IPJ „În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului şi în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsufleţit. În cursul zilei de astăzi urma să se acţioneze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului“. 

×
Parteneri
Designerul Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer
x close