Antena 3 CNN Actualitate Social Un adolescent fără permis a furat o mașină din Sectorul 4 al Capitalei. Tânărul a făcut prăpăd în calea lui

Un adolescent fără permis a furat o mașină din Sectorul 4 al Capitalei. Tânărul a făcut prăpăd în calea lui

Un adolescent fără permis a furat o mașină din Sectorul 4 al Capitalei. Tânărul a făcut prăpăd în calea lui
06 Mar 2019   •   14:15

Un adolescent din București, în vârstă de 18 ani, a pătruns prin efracție într-o societate comercială, în dimineața zilei de marți, 5 martie, de unde a sustras bunuri și cheile unui autoturism, pe care l-a condus fără a poseda permis de conducere. 

Ulterior, acesta a intrat într-un stâlp, pe o stradă din cartierul Berceni, în sectorul 4, avariind și mai multe mașini parcate, scrie libertatea.ro. 

Agenți de siguranță publică din cadrul Secției 15 au reținut, la data de 5 martie, în jurul orei 03.00, un tânăr, în vârstă de 18 ani, la scurt timp după săvârșirea unei infracțiuni de furt dintr-un magazin, din sectorul 4, unde ar fi pătruns prin spargerea geamului și de unde ar fi sustras mai multe bunuri, dar și cheile unui autoturism ce aparținea societății comerciale în cauză, parcat în apropiere. Ulterior, acesta a sustras și autoturismul, cu care a provocat un accident rutier, avariind și trei autoturisme parcate regulamentar. 
 

×
Subiecte în articol: furt Capitală permis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close