Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Dâmbovița a înființat o cultură de cannabis, sub nasul tuturor

Un bărbat din Dâmbovița a înființat o cultură de cannabis, sub nasul tuturor

Un bărbat din Dâmbovița a înființat o cultură de cannabis, sub nasul tuturor
19 Sep 2019   •   15:13

Un bărbat a înființat în Dâmbovița o cultură de cannabis, chiar sub nasul tuturor, pe un câmp din localitate și a pus la cale un plan ca să nu fie prins. Polițiștii i-au dat planul peste cap și l-au surprins în flagrant în timp ce își organiza grădina și verifica plantele. Bărbatul a fost reținut, fiind bănuit de trafic de droguri de risc.

Suspectul se afla deja în vizorul polițiștilor de ceva timp. În cursul lunii septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T cu sprijinul IPJ Dâmbovița au investigat activitatea infracțională a unui bărbat, care ar fi înființat, pe raza localității Gemenea, într-o zonă extravilană, limitrofă unei păduri, o cultură de cannabis de tip „outdoor”.

Cultura era compusă din 18 plante mature de cannabis, cu fluorescență, de dimensiuni cuprinse între 1,5 m-2 m. Pe 18 septembrie, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 46 de ani, în timp ce desfășura activități de întreținere a plantelor și de amenajare a vegetației ce înconjura cultura de cannabis, în vederea ascunderii acesteia.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close