Antena 3 CNN Actualitate Social Un elev de la un liceu din Rădăuți, umilit de o profesoară chiar în timpul orei: „Te urăsc! Nu te pot suporta!” (VIDEO)

Un elev de la un liceu din Rădăuți, umilit de o profesoară chiar în timpul orei: „Te urăsc! Nu te pot suporta!” (VIDEO)

Un elev de la un liceu din Rădăuți, umilit de o profesoară chiar în timpul orei: „Te urăsc! Nu te pot suporta!” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
03 Noi 2019   •   15:52

Un elev de la un liceu din Rădăuți a fost umilit, în timpul orei, de profesoara de istorie. Momentul a fost filmat de un alt coleg și a ajuns în mediul online. Mama adolescentului spune că nu este prima dată când se întâmplă un astfel de incident, iar conducerea școlii a decis să ia măsuri

„Tu ești tănău (regionalism însemnând „prost, dobitoc” - n.r.)! Tu nu știi ce e cu tine. Și te urăsc, efectiv! Eu nu urăsc elevii, dar pe tine nu te pot suporta!” - asta i-a spus în clasă profesoara, conform înregistrării.

Scena a vut loc pe 15 octombrie la Liceul Tehnic din Rădăuți, la ora de istorie a clasei a XI-a. Elevul umilit spune că totul a pornit din nimic. „Doamna profesoară m-a întrebat o întrebare și n-am răspuns tocmai bine, iar ea m-a punctat cu nota 2 și de aici au început jignirile. Nu i-am răspuns înapoi sau altceva. Înainte au mai fost câteva jigniri tot de la ea, mi-a zis că nu mă suportă, sunt singurul elev pe care nu-l suportă și să mă mut mai în spate, să nu mă vadă”, a declarat elevul pentru Digi24.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close