Antena 3 CNN Actualitate Social Un gălățean de 41 de ani a murit după ce a fost bătut crunt şi înjunghiat în plină stradă. Bărbatul voia să ajute o persoană care fusese atacată - FOTO

Un gălățean de 41 de ani a murit după ce a fost bătut crunt şi înjunghiat în plină stradă. Bărbatul voia să ajute o persoană care fusese atacată - FOTO

Un gălățean de 41 de ani a murit după ce a fost bătut crunt şi înjunghiat în plină stradă. Bărbatul voia să ajute o persoană care fusese atacată - FOTO
Sursa foto: Foto: viata-libera.ro
24 Mai 2019   •   20:30

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Galaţi, şi-a pierdut viaţa după ce a fost bătut crunt şi înjunghiat în plină stradă. 

Rudele susţin că bărbatul venise în zonă pentru a ajuta o persoană, care fusese atacată de patru indivizi. Altercaţia s-a terminat tragic pentru gălăţeanul care nu a mai putut fi salvat de medici, aceştia explicând că bărbatul a fost înjunghiat în inimă.

Pe imagini se vede cum mai mulţi indivizi se fugăresc pe strada Traian, unii dintre ei având bâte în mâini. Persoanele implicate în scandal s-au lovit reciproc, iar bărbatul de 41 de ani este atacat cu pumnii şi picioarele de mai mulţi indivizi, unul dintre ei lovindu-l de mai multe ori cu o bâtă în cap, în ciuda faptului că acesta era căzut la pământ. 

Ulterior, atacatorii s-au făcut nevăzuţi, iar o altă persoană a sunat la 112 şi a chemat ajutoare. La faţa locului a fost trimisă de urgenţă o ambulanţă cu medic. „Serviciul nostru a fost solicitat să intervină la un pacient găsit căzut, într-o baltă de sânge, pe trotuar, scrie viata-libera.ro. 

S-a deplasat imediat echipajul cu medic, care a constatat că este vorba despre un bărbat aflat în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni traumatice. Pacientul prezenta o plagă tempo-parietală stângă, extrem de sângerândă şi o plagă înjunghiată în zona inimii. Pacientul era în asistolie, s-a început protocolul de resuscitare, cordul a dat, la început, mici semne de pornire, s-a preluat pacientul în ambulanţă şi cu manevre în curs a fost transportat la Spitalul Judeţean «Sf. Apostol Andrei», unde s-a declarat decesul”, ne-a explicat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar medicii legişti vor stabili care dintre răni i-a provocat decesul.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close