Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a rămas fără banii din cont, din cauza unei vulnerabilități a sistemului bancar de la noi

Un român a rămas fără banii din cont, din cauza unei vulnerabilități a sistemului bancar de la noi

Un român a rămas fără banii din cont, din cauza unei vulnerabilități a sistemului bancar de la noi
Sursa foto: Foto: captura video
02 Noi 2019   •   16:32

Ştefan Richită, un bărbat din Ploieşti, a rămas fără o sumă uriașă din contul bancar, din cauza unei vulnerabilități a sistemului bancar românesc.

Albert Mihăilescu şi Andrei Lazăr, doi tineri din Ploieşti, ambii în vârstă de 26 de ani, au reuşit să fure peste 50.000 de lire sterline din conturi care nu le aparţineau, profitând de vulnerabilitatea sistemului bancar românesc. Cu un card în mână aferent unui cont care nu le aparţinea, Albert, însoţit de cele mai multe ori de Andrei, a ”spart” aproape 30.000 de lire în doar câteva ore, cumpărând bijuterii din aur, cosmetice scumpe şi accesorii de la magazine de lux precum Louis Vuitton sau Dolce&Gabanna.

Nimeni nu a sesizat că ceva este în neregulă decât atunci când titularul contului bancar a văzut, absolut întâmplător, cum îi dispar banii din cont. În prezent Albert Mihăilescu este cercetat de DIICOT Ploieşti, fiind arestat preventiv. În cazul lui Andrei, deocamdată nu se poate dovedi vreo vinovăţie, susţin surse judiciare, scrie Adevărul.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close