Antena 3 Actualitate Social Un tânăr din Germania a venit să lucreze în România și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă aici: „Aici, am anumite dezavantaje”

Un tânăr din Germania a venit să lucreze în România și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă aici: „Aici, am anumite dezavantaje”

30 Noi 2019   •   00:06
Un tânăr din Germania a venit să lucreze în România și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă aici: „Aici, am anumite dezavantaje”
Sursa foto: Foto: stirileprotv.ro

Un tânăr din Germania a venit să lucreze în România și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă aici. Bărbatul susține că aici are anumite dezavantaje, la care se adaugă și cele financiare. 

Mario este unul dintre străinii care lucrează la noi. Are 28 de ani, vine din Germania şi este angajatul unei companii care se ocupă de marile proiecte rezidenţiale.

Mario spune că jobul din România îi dă mai multă libertate. Într-o companie nemţească ar fi fost aproape imposibil.

„Suntem prieteni şi nu contează în ce funcţie eşti aici, la firma noastră de exemplu. În Germania totul e mai strict, mai serios. Aici există clar un risc mai mare şi am anumite dezavantaje, respectiv financiare.”, a declarat bărbatul pentru stirileprotv.ro. 

 

 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close