Antena 3 CNN Actualitate Social Unde va fi înmormântată Alexandra Măceșanu. Tatăl ei a pregătit locul de veci

Unde va fi înmormântată Alexandra Măceșanu. Tatăl ei a pregătit locul de veci

Unde va fi înmormântată Alexandra Măceșanu. Tatăl ei a pregătit locul de veci
01 Noi 2019   •   09:49

Chiar dacă părinţii Alexandrei Măceşanu nu sunt împăcaţi cu ideea că fiica lor este moartă şi speră să fie în viaţă, tatăl, Ioan Măceşanu i-a pregătit un loc de veci fiicei sale. Alexandra Măceşanu va fi înmormântată în cimitirul sătesc din Dobrosloveni (județul Olt), lângă mormintele bunicilor lui Alexandru Cumpănaşu.

”Tocmai pentru că sunt rude așa apropiate au și cumpărat locurile de veci unul lângă celălalt, așa se face. Alexandru e unchiul Alexandrei, toată lumea din sat știe asta, familiile lor sunt rude bune, de sânge.. Păi altfel se bătea așa pentru fata asta, dacă nu erau rude?”, a declarat o vecină a familei Măceșanu, pentru stirilekanald.ro.

”La data de 18.09.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate”, a transmis, miercuri, DIICOT.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close