Antena 3 Actualitate Social Urări de Sf. Dumitru. Cele mai emoționante urări, mesaje și felicitări de Sf. Dumitru pentru prieteni

Urări de Sf. Dumitru. Cele mai emoționante urări, mesaje și felicitări de Sf. Dumitru pentru prieteni

26 Oct 2019   •   08:00
Urări de Sf. Dumitru. Cele mai emoționante urări, mesaje și felicitări de Sf. Dumitru pentru prieteni
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Urări de Sf. Dumitru. La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Mitică!

Urări de Sf. Dumitru. Îţi urez că ziua numelui să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar anii ce vin să îţi aducă numai împliniri şi bucurii. La mulţi ani Dumi!

Urări de Sf. Dumitru. Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Dumitru!

Urări de Sf. Dumitru. Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi.

Urări de Sf. Dumitru. Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

Urări de Sf. Dumitru. Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi.

Urări de Sf. Dumitru. În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.

Urări de Sf. Dumitru. Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat. Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucură de tot ce ai!

Urări de Sf. Dumitru. La mulţi ani Dumitrița şi abia aştept că să sărbătorim această frumoasă zi.

Urări de Sf. Dumitru. Dragă Mitică, pe ultima sută de metri vreau să-ţi spun la mulţi ani!

Urări de Sf. Dumitru. Sper să fiu primul care îţi spune la mulţi ani de această zi deosebită în care se sărbătoreşte ziua Sfântului Dumitru.

Urări de Sf. Dumitru. Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani Dumitrache!

Urări de Sf. Dumitru. Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate!

Urări de Sf. Dumitru. La mulţi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porţi să îţi aducă noroc şi bucurii! Să ne trăieşti! La mulţi ani de Sf. Dumitru!

Urări de Sf. Dumitru. La mulţi ani, Dumitriţa! Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. La mulţi ani, Dumitriţa!

Urări de Sf. Dumitru. La mulţi ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!

Urări de Sf. Dumitru. La mulţi ani, Dumitru! Îţi urez că ziua ta onomastică să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţa iar în lume să găseşti numai fericire.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close