Urmărire ca-n filme într-un cartier din Iaşi! Un şofer care a refuzat să opreasă la semnalul poliţiştilor a provocat un accident teribil

08 Noi 2019   •   16:37
Urmărire ca-n filme într-un cartier din Iaşi! Un şofer care a refuzat să opreasă la semnalul poliţiştilor a provocat un accident teribil foto: Pixabay.com

Urmărire ca-n filme într-un cartier din Iaşi! Un şofer care a refuzat să opreasă la semnalul poliţiştilor a provocat un accident. 

În imagini, se vede clar momentul în care şoferul pierde controlul volanului şi spulberă o maşină parcată regulamentar. În urma impactului, maşina lovită a fost proiectată într-un gard. 

Deşi poliţiştii se aflau pe urmele sale, şoferul teribilist a reuşit să fugă de la locul accidentului. A doua zi, la sediul Poliției s-a prezentat șoferul care a fugit. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. Într-un astfel de caz, polițiștii sunt într-un fel sau altul legați de mâini, scrie bzi.ro.

 Deși șoferul a provocat un accident și a fugit de la fața locului, oamenii legii nu-l pot trage la răspundere pentru asta. Motivul? Are la dispoziție 24 de ore să declare accidentul. Așa a și făcut. Totuși, pe numele bărbatului de 30 de ani, Alexandru Blaga, a fost deschis un dosar penal. Polițiștii bănuiesc că acesta a încercat să scape de Poliție pentru că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Parteneri
x close