Antena 3 CNN Actualitate Social USR: Guvernul PNL, mai rău decât guvernul Dăncilă

USR: Guvernul PNL, mai rău decât guvernul Dăncilă

USR: Guvernul PNL, mai rău decât guvernul Dăncilă
22 Oct 2019   •   17:57

Andrei Caramitru, membru USR, a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care critică guvernul PNL. Postarea a fost făcută înainte ca acesta să afle de acordul între USR și Ludovic Orban.

”E uite ca se poate. Greu, cu presiune uriașă. A trebuit sa încasăm de la toată lumea. Sa punem și noi presiuni enorme.

Așa USR a reușit sa impună condiții bune spre PNL. Documentul asta e agreat de partea buna a PNL, de reformiști (am explicat de multe ori - Orban e mai bun decât ceilalți, e șeful grupării anti-USL de fapt). Poate și scrisoarea mea deschisă către ei de azi a ajutat, cine știe ?

Acuma - practic încă nu s-a rezolvat nimic. In PNL gruparea USL e al naibii de puternica. Sunt departe de a înțelege cum e posibil ca Orban sa agreeze și condițiile noastre și ale lui Tariceanu in același timp. Și ce o sa scrie in programul guvernului la investitura (pun condițiile noastre sau pe ale celorlalți - nu de alta dar se bat cap in cap).

Deocamdată însă ma declar măcar neutru. Nu sunt nici mulțumit nici relaxat - din contra. Vom vedea. Trebuie sa fim cu ochii pe ei; cu lupa chiar. Și dacă vor fi deraieri și relaxare inclusiv de la USR - le voi taxa stati liniștiti. Pe ceilalți oricum nu îi iert ?

Cât despre situația generală - e la fel de proasta. Justiția e praf, economia e și mai praf. Din cauza majoritatii parlamentare. Vor face totul sa arunce guvernul PNL in aer, sa îl saboteze sau sa îl infiltreze. De asta - nu am speranțe mari, din contră”, a spus Andrei Caramitru.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close