„Vă implor, ajutaţi-mă să nu îmi pierd tăticul!“. Mesajul care cutremură internetul de câteva zile. Povestea tristă din spatele unei imagini

19 Noi 2019   •   09:56
„Vă implor, ajutaţi-mă să nu îmi pierd tăticul!“. Mesajul care cutremură internetul de câteva zile. Povestea tristă din spatele unei imagini Foto: Facebook

„Vă implor, ajutaţi-mă să nu îmi pierd tăticul!“. Este mesajul care cutremură internetul de câteva zile. În spatele unei fotografii cu fetița și tăticul său aflat pe un pat de spital este o poveste tristă.

Polina este din Republica Moldova și a lăsat de ceva vreme păpușile și jucăriile și se luptă pentru a-i salva viața tatălui său, Sergiu Sandu, în vârstă de 33 de ani, care a fost diagnosticat recent cu leucemie acută limfoblastică, o afecţiune hematologică severă, cauzată de proliferarea necontrolată în măduva osoasă a celulelor imature numite limfoblaşti. 

Mesajul prin care copila încearcă să-i convingă pe români să distribuie şi să doneze pentru tatăl ei, Sergiu Sandu, a fost postat pe Facebook de către şefii Asociaţiei „Salvează o inimă“, împreună cu textul: „Polina, fetiţa lui Sergiu, ne imploră să nu-i lăsăm. Pentru că la mijlocul acestei dureri se află cancerul... Viaţa acestui tătic are un preţ imposibil pentru ei... Nu mai au nimic decât speranţa în oameni“. Postarea a adunat în ultimele 11 zile peste 13.000 de redistribuiri.

 

Parteneri
x close