Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. ANM, avertizare de vremă severă. Ploi torențiale, în mai multe zone din țară

VREMEA. ANM, avertizare de vremă severă. Ploi torențiale, în mai multe zone din țară

VREMEA. ANM, avertizare de vremă severă. Ploi torențiale, în mai multe zone din țară
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Mai 2019   •   21:27

VREMEA. Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări de vreme severă. Vor exista manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate.


VREMEA. Intervalul 27 mai, ora 16.00 – 29 mai, ora 23.00 – manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată

VREMEA. În intervalul menționat vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată  îndeosebi în regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp.

COD GALBEN. Intervalul 27 mai, ora 18.00 – 28 mai, ora 6.00 – instabilitate atmosferică  accentuată, cantități de apă însemnate

VREMEA. În cursul serii de luni 27 mai și în noaptea de luni spre marți (27/28 mai) instabilitatea atmosferică va deveni deosebit de accentuată în Banat, vestul și nordul Olteniei, Crișana, Maramureș și vestul Transilvaniei, unde vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

×
Subiecte în articol: VREMEA.
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close