Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Cod portocaliu de viscol și cod galben de vânt în mai multe zone din țară. Românii trebuie să aibă mare grijă

VREMEA. Cod portocaliu de viscol și cod galben de vânt în mai multe zone din țară. Românii trebuie să aibă mare grijă

VREMEA. Cod portocaliu de viscol și cod galben de vânt în mai multe zone din țară. Românii trebuie să aibă mare grijă
26 Feb 2019   •   16:59

VREMEA. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, noi avertizări nowcasting Cod galben de vânt, valabile în zone din Dobrogea şi Transilvania, precum şi un Cod portocaliu de viscol ce vizează zone montane din Banat şi Transilvania. 

VREMEA.Astfel, până la ora 20:00, avertizarea Cod portocaliu va fu valabilă în judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, la peste 1.800 de metri altitudine, unde vântul va sufla cu viteze de peste 130 km/h. 

VREMEA.Potrivit meteorologilor, până la ora 18:00, va fi Cod galben de vreme rea în zona joasă a judeţului Cluj, respectiv până la ora 19:00 în judeţele Constanţa (zona de litoral) şi Tulcea (zona de litoral şi localităţile Murighiol, Mahmudia, Beştepe şi Maliuc), şi unde, local, intensificările temporare ale vântului vor atinge la rafală viteze de 55-60 km/h. 

VREMEA. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

×
Subiecte în articol: VREMEA.
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close