Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Cum va fi vremea pe 1 decembrie? Anunțul făcut de meteorologi

VREMEA. Cum va fi vremea pe 1 decembrie? Anunțul făcut de meteorologi

VREMEA. Cum va fi vremea pe 1 decembrie? Anunțul făcut de meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Noi 2019   •   12:22

VREMEA. Ziua de 1 Decembrie va fi frumoasă din punct de vedere meteorologic, mai rece decât zilele trecute, cu nori în Bucureşti şi însorită în restul ţării, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, meteorologul de serviciu, Mihai Huştiu, din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

VREMEA."De 1 decembrie va fi o vreme general frumoasă în toată ţara, dar mai rece decât zilele trecute. Temperaturile de la prânz se vor situa între 1 grad în estul Transilvaniei şi 7-8 grade în sudul Olteniei. Ceva nori vor fi în Muntenia, în special, şi în Bucureşti, dar precipitaţiile ar putea apărea izolat, puţină ploaie sau lapoviţă, doar în primele ore ale dimineţii", a spus meteorologul ANM.

VREMEA. Potrivit sursei citate, în Bucureşti şi în zona Munteniei "nu prea se va arăta soarele", spre deosebire de celelalte zone ale ţării, unde ziua va fi însorită.

VREMEA. Vor fi intensificări ale vântului pe litoral şi în Deltă, în rest vântul nu va pune probleme.

VREMEA. "Dimineaţa va fi destul de rece, mai ales în zona Ardealului. La Alba Iulia vor fi minus 3 grade la primele ore ale dimineţii, ca mai târziu temperatura să crească la 3-4 grade. La fel şi la Iaşi, dimineaţa va fi rece, cu minus un grad, dar apoi vor fi spre 5 grade, cu soare. În Bucureşti, două grade dimineaţă şi 6 grade la prânz, dar, cum vă spunem, mulţi nori", a adăugat Huştiu.

VREMEA. El a amintit că anul trecut de 1 Decembrie a fost mult mai frig şi ninsese deja, inclusiv în Capitală.

VREMEA. "În linii mari, anul acesta vremea este bună, nu sunt prognozate precipitaţii decât izolat, în Muntenia, în rest o vreme însorită", a concluzionat specialistul ANM. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close