Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo 8 noiembrie. Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea?

VREMEA. Prognoza meteo 8 noiembrie. Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea?

VREMEA. Prognoza meteo 8 noiembrie. Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Noi 2019   •   20:07

VREMEA. Vremea va fi caldã pentru prima decadã a lunii noiembrie în toatã ţara, dar în special în jumãtatea de sud-est. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei şi al Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade.

VREMEA. Cerul va avea înnorãri în majoritatea zonelor şi va ploua pe arii extinse în Oltenia, Banat şi Transilvania şi zonele montane şi local în Crişana, Maramureş, Moldova şi în vestul şi nordul Munteniei. În special în zona Carpaţilor Meridionali şi a Subcarpaţilor Getici, în Carpaţii şi Subcarpaţii de Curburã cantitãţile de apã vor depãşi 15...25 l/mp.

VREMEA.Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi izolat şi trecãtor în sud şi în sud-vest. Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va creşte dinspre est, dar nu considerabil, astfel încât regimul baric se va menţine ciclonic.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close