Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo de Paște și 1 Mai s-a schimbat. Vor fi temperaturi și de -6 grade

VREMEA. Prognoza meteo de Paște și 1 Mai s-a schimbat. Vor fi temperaturi și de -6 grade

16 Apr 2019   •   12:00
VREMEA. Prognoza meteo de Paște și 1 Mai s-a schimbat. Vor fi temperaturi și de -6 grade
Sursa foto: Foto: Pexels.com

VREMEA. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a schimbat prognoza meteo, de Paște și de Florii, în Români, se anunță temperaturi de -6 grade.

VREMEA. În majoritatea zonelor din țară, temperaturile vor fi ridicate, însă la munte, vremea va fi ceva mai rece, ziua se înregistrează 2-4 grade, iar noaptea gradele vor fi cu minus.

VREMEA. În intervalul 22 - 29 aprilie, temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare pe întreg teritoriul României. 

VREMEA. Pe durata săptămânii 29 aprilie - 6 mai, temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close