Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 aprilie. Vești extrem de proaste de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 aprilie. Vești extrem de proaste de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 aprilie. Vești extrem de proaste de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Apr 2019   •   06:00

VREMEA. Marți, 2 aprilie, vremea se va rãci faţã de ziua precedentã, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale.

VREMEA. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales în cursul zilei în Transilvania, Oltenia şi în jumãtatea de vest a Munteniei, dar numai izolat vor mai fi ploi slabe. În zona de munte, pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, unde viteza la rafalã va depãşi 70...80 km/h, dar temporar şi la cote mai reduse în cursul zilei şi în regiunile sudice, sud-estice şi nord-vestice.

VREMEA. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, mai ridicate în Câmpia de Vest pânã în jurul valorii de 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -4 şi 6 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã spre -8...-9 grade. Spre sfârşitul intervalului, local se va semnala brumã, îndeosebi în nordul, centrul şi estul teritoriului.

VREMEA. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close