Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 noiembrie. Vești proaste de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 noiembrie. Vești proaste de la meteorologi

19 Noi 2019   •   16:58
VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 noiembrie. Vești proaste de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

VREMEA. Vremea va fi în general închisã. Aria ploilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest şi va cuprinde cea mai mare parte a ţãrii. În zonele montane şi în regiunile sud-vestice, ploile vor fi în general moderate cantitativ, iar în zona Carpaţilor Meridionali şi în cea deluroasã a Olteniei se vor cumula local 15...25 l/mp şi izolat peste 30 l/mp.

VREMEA. În cursul nopţii, la munte, la peste 1800 m altitudine, ploile se vor transforma în lapoviţã sau ninsoare. Vântul va avea intensificãri în zona de munte, mai ales pe crestele Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depãşi 80...90 km/h, iar temporar şi la cote mai reduse şi în sud-vestul teritoriului, cu precãdere în sudul Banatului.

VREMEA. Valorile de temperaturã, deşi în scãdere uşoarã în regiunile estice, vor continua sã se situeze peste cele specifice perioadei, cu maxime între 10 şi 19 grade şi minime între 3 şi 12 grade. În special în orele dimineţii, pe spaţii mici va fi ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea foarte puţin dinspre vest, astfel încât regimul baric va rãmâne apropiat de normal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close