Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 martie. Veștile bune încă se mai lasă așteptate

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 martie. Veștile bune încă se mai lasă așteptate

21 Mar 2019   •   07:30
VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 martie. Veștile bune încă se mai lasă așteptate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

VREMEA. Joi, 21 martie, vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Ziua, înnorãrile vor persista în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Transilvaniei, unde pe arii restrânse va mai ploua slab, iar în rest va fi variabil.

VREMEA. Seara şi noaptea, cerul se va înnora temporar în nord şi nord-est, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. La munte, izolat şi trecãtor vor mai fi condiţii pentru precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã.

VREMEA.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general între -4 şi 6 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali. Pe arii restrânse se va produce brumã în regiunile intracarpatice şi în dealurile subcarpatice din sud, iar în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea foarte puţin dinspre nord-vest, însã regimul baric va continua sã fie caracterizat de valori mai mari decât cea normalã.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close